Известие

Collapse
No announcement yet.

Интериор - тапициране

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега няма лошо скъпо ти се е видяло и търсиш варианти.Аз не бих експериментирал с колата си за такива неща...Платих 70 кинта да ми тапицират дървения волан и вярвай ми колкото и да ми се иска да го направя сам ....така както ти,никога няма да стане както човек които се занимава с това всеки ден!Щом искаш пробвай се но едва ли ще стане както биха ти го направили.Потърси цена при друг тапицер те съветвам!Поздрави и успех с начинанието!
    5 Ланчии зад гърба си!
    И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

За дървения волан на мен ми взеха 80.00, при тапицера в Люлин,само за тапициране на кожената част с перфорирана кожа. Волана си е сложен детайл и там не бих се пробвал. И като го гледам как е станал ми се струва, че качеството не съответства на цената. Според Вас в София кой е най-добрия тапицер?

Comment

Потърси в раздела,имаше колеги които са тапицирали воланите и скоростните топки при човек с Алфа,които имал специално отношение към марката.Колкото за подлакътника..е едно парче.Може и да не махаш старото защото най-много да го счупиш.Отгоре става по-меко като са два ката.

-------------
        Тапицера е в София
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Евтина естествена кожа няма . предлагам ти да го направиш с изкувствена , като мен . Аз съм доволен лесно се чисти и за сега няма признаци за отлепяне . правих я преди около 2 години горе-долу
          sigpic
          33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
          Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Дай някакви снимки да видим как е станало. Сподеди и някакъв чалъм, ако има такъв.

---------- Post added at 22:33 ---------- Previous post was at 22:30 ----------

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
            Потърси в раздела,имаше колеги които са тапицирали воланите и скоростните топки при човек с Алфа,които имал специално отношение към марката.Колкото за подлакътника..е едно парче.Може и да не махаш старото защото най-много да го счупиш.Отгоре става по-меко като са два ката.

-------------
            Тапицера е в София
            Това е човека от Хаджи Димитър. Говорил съм с него и за съжаление е "болен" от същата болест, като всички останали - $$$

---------- Post added at 22:36 ---------- Previous post was at 22:33 ----------

За кожата на скороктния лост и ръчната и подлакътника намерих супер предложение в e-bay. Поръчал съм ги и с нетърпение чакам да дойдат. Даже предлагат и калъф за дръжката на ръчната - предполагам, че ще изглежда много маниашко като се сложи.

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=46035
              sigpic
              33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
              Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Working...
              X